Voor 21.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 30,-

Direct uit voorraad leverbaar

Klantenservice

Bestellen en verzenden

Nederland
Bestellingen die voor 21.59 worden geplaatst op maandag t/m vrijdag worden dezelfde dag verstuurd. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden en dinsdag afgeleverd.

België
Bestellingen die voor 21.59 worden geplaatst op maandag t/m vrijdag worden dezelfde dag verstuurd en binnen 2 dagen geleverd. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden en uiterlijk woensdag afgeleverd.

Verzendkosten

Nederland

Bestellingen vanaf 30,- worden gratis verzonden anders wordt 4,95 verzendkosten gerekend.

België
Bestellingen vanaf 30,- worden gratis verzonden anders wordt 9,95 verzendkosten gerekend.

Betaalmethoden

iDeal
Overboeking
Creditcard
Bancontact
Paypal
Klarna

Garantie

Garantie op onze producten is 1 jaar na factuurdatum. Uitgesloten van garantie zijn gebreken als gevolg van:

  • Normale slijtage
  • Lak, roest
  • Onoordeelkundig gebruik: installatie, montage, wijziging of reparatie door de klant of door derden.

De garantievoorwaarden zijn niet overdraagbaar en alleen van toepassing op de eerste koper.

Gebruik maken van uw garantie?
Indien u gebruik wilt maken van de garantie verzoeken wij u per e-mail contact met ons op te nemen.

Reclamaties

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@sanidispenser.nl. 

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. 

Wij zullen uw klacht binnen 3 werkdagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/ 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retouren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer (Sanidispenser.nl) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retouradres:

Sanidispenser.nl
Escudostraat 2
2991 XV Barendrecht

Betaal bij Sanidispenser met

        

        

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Contactgegevens

Sanidispenser.nl
Escudostraat 2
2991 XV Barendrecht

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 10.00-17.00

T: 085-004 1107
E: info@sanidispenser.nl

KvK: 78152488